FN Blog / Fociblog / Az elnök, az edző és a fallosz
Nyomtatás Betűméret
Az elnök, az edző és a fallosz 2008-12-14 18:16:35
Hát, hogy hogyan kerülnek ők egy csokorba?

Érdekes sztori kering futballberkekben. Bizonyára sokan már ismerik a történetet a győri klubvezér asztalfiókjában landoló karikatúráról, amit állítólag a klub frissen menesztett szakvezetője „csempészett” oda. Azért írom, hogy állítólag, mert konkrét bizonyíték nincs arra, hogy valóban Egervári mester lepte volna meg exmunkaadóit ezzel az alkotással. Tény, hogy odakerült, nyilván valaki odarakta, de, hogy pont Egervári lett volna... Na azt egyelőre nem lehet tényként kezelni. Mivel senki nem látta, hogyan került az a papíros abba a bizonyos asztalfiókba.

A sztori dióhéjban:

Van ugye a Győr csapata, akik nagy várakozással vágtak neki az idei bajnokságnak. Bajnokesélyes, de mindenképp éremszerző csapatról beszéltek városszerte, és egyáltalán nem alaptalanul. Olyannyira nem alaptalanul, hogy nem csak a győri futballbarátok szemében volt ez elvárás, de bizony az ellenfelek szurkolói is elismerték, ez a Győr bizony képes lesz ott lenn akár a végelszámolásnál is. Nos ehhez képest a 13. helyen várják a tavaszi rajtot. Teljesen értető okokból ez nem tölti el túl nagy elégedettséggel sem a szurkolókat, sem a klubvezetést. Ennek okán szerződést is bontottak Egervári mesterrel. Nos idáig szokásos a történet, sikertelen szezon, bukik az edző. Győrben viszont -állítólag- itt érdekes fordulatot vett a történet. Az történt ugyanis, hogy Tarsoly Csaba, a klub főnöke, reggel az irodájába érve egy felettébb érdekes papírost talált az íróasztala fiókjában. A lapon egy hatalmas hímtag volt látható, a következő felirattal: „Ennyit ér itt a szakma!”.

Elég sajátságos módja a nemtetszés kifejezésének, annyi bizonyos. Persze az, hogy valóban Egervári tette-e oda az ominózus lapot, kérdéses. Ő tagadja. Persze erre lehet azt mondani, hogy ha ő volt, akkor is tagadni fogja. Számomra azért kicsit furcsa, hogy így közölje véleményét. Elképzelem magam előtt, ahogy megszerkeszti a rajzot, majd beoson a Győr főhadiszállására, úgy, hogy senki nem veszi észre. Persze lehet. Az ajtóban úgy csinált mintha ő lenne a takarítónő. Aztán a folyosón a virágok közt bujkálva osont előre, a mosdóba érve piszoárnak vagy fali csempének álcázta magát, aztán a főnök irodájába érve elhelyezte az üzenetét, majd az ablakon át meglógott. Írom ezt annak ellenére, hogy vannak jelek, amik arra utalnak, hogy valóban ő lehetett, csak kicsit fura. Persze rengeteg fura dolog van a magyar futballban, miért pont ez ne lehetne igaz.

Sorolni lehetne napestig, így a teljesség igény nélkül, csak úgy érdekesség képen:

Miközben Mészöly papa a reptéri interjúban jóízűen trágárkodik, máskor egyenes adásban bőszen „niggerez” vagy éppen Helmeczy úr, az MLSZ alelnökeként (és jogi képviselőjeként) újságírók kocsijába csempésztet drogot, de említhetném Pintér Attilát is aki a szünetben felé közelítő riporternek foghegyről lökte a „menj a f.szomba te is” című slágert. Persze beszélhetnénk Bíró Péterről is, aki klubtulaj létére felbőszült pankrátorként támad a játékvezetőre. NdJodo meg azon röhögcsél a Siófok elnökének társaságában egy bizonyos tévéműsor felvételén, hogy edzésen hogyan törte be az egyik játékostársának orrát, mer' az „beszólt” neki. Egervári meg egy méretes fallosszal üzenget a győri klubvezetésnek. Mindeközben az MLSZ legnagyobb gondja az, hogy nehogy egy nb1-es meccsen valaki azt kiabálja, hogy „Gyurcsány takarodj!”, mert az „morális válságba sodorja a magyar futballt”...Cimkék: győr, nb1, magyar foci
47 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

2. Hingyi Győző 2008-12-31 15:08:01
Szerintem is nagyon jó!Erre utaltam a "ki a tuti csávo"cikkhez írt pár soromban.Hogy ez idáig jutott az MLSZ vezetése tehet,mert belekeverte a politikát a sportba.A kritikát el kell tudni viselni,vagy fel lehet állni és el lehet indulni....
1. Végh Tamás 2008-12-15 12:29:52
Nagyon jó!!!!!

Szóljon hozzá!