FN Blog / Fociblog / Kipihent Manchester, mázlista Chelsea és tipmix ...
Nyomtatás Betűméret
Kipihent Manchester, mázlista Chelsea és tipmix Riise. A BL elé videók 2008-04-28 21:52:54
Szerda éjjelre megtudjuk kik is játsszák az idei Bl döntőt. Még semmi nem dőlt el, bár a Chelsea igen jó helyzetből várja a visszavágót. A Manchester és a Barca is keményen rápihent, Riise-t meg figyelnék a magyar totózókban. Plusz az első meccsek videói.

Manchester-Barcelona:

Az első meccs nulla-nullája után még teljesen nyílt a párharc. A hazai pálya előnye az angolok mellett szól, a hazai pálya hátránya meg a katalánok mellett. Ha ugyanis „gólos” döntetlen születik, az a Barca továbbjutását jelenti. Az első meccsen óriási fölényben játszottak a katalánok, igaz ezt nem tudták gólra váltani. Az igazsághoz hozzá tartozik azonban, hogy egyöntetű vélemény volt, az angolok Barcelonában már a hétvégi Chelsea elleni „bajnoki döntőre” pihentek. Aztán -nekem legalábbis úgy tűnt- a Chelsea elleni meccsen meg már a Barca elleni visszavágóra pihentek... Ezek alapján egy nagyon kipihent MU-t láthatunk a Bl elődöntőben, hacsaknem úgy döntenek, hogy a Barca elleni visszavágón meg az utolsó két bajnokijukra pihennek rá. Csak aztán nehogy a két szék közt a padlóra üljenek...

A Barca hajtott becsülettel az első meccsen, de gólt nem tudtak szerezni. A hétvégén ők is alaposan rápihentek az elődöntőre, ki is kaptak a Depor otthonában és így már nemcsak a bajnoki cím, de már a második hely is kezd igen távol kerülni. Nyilván a katalánoknak fontosabb -már ha lehet ilyent írni- a Bl, hiszen ők már gyakorlatilag el bukták a bajnoki címet, idén már „csak” a Bl-ben szerezhetnek trófeát.

Az „odavágó” összefoglalója:
Chelsea-Liverpool:

Az első meccsen 1-1-es döntetlent értek el a csapatok. Ha van ultramázlista egyenlítés, akkor a Chelsea-é mindenképpen az. Már önmagában az is a mázli kategóriába tartozik, hogy egy csapatnak a 94. percben sikerüljön döntetlenre mentenie a meccset, de, hogy mindezt még ráadásul egy öngóllal érje el... Szóval a Chelsea mázlival ugyan, de mindenképp előnnyel -igaz minimálissal- várhatja a visszavágót. Van idegenben lőtt góljuk, így ha esetlegesen 0-0-val zárulna a meccs, ők jutnának tovább. Nem fog azzal zárulni. És ezúttal valószínűleg Riise sem a saját kapuját veszi be egy jól irányzott csukafejessel. Persze ha nálunk történik ilyesmi, nyilván mindenki „biztos forrásból” tudja másnapra, hogy az a játékos bizony vastagon tipmixel. Sőt, a legtöbbeknek van is olyan haverja -vagy legalább a haverjának egy olyan haverja- aki valakitől hallotta, hogy az a valaki hallotta valakitől, hogy annak a valakinek a haverjának az unokaöccsének a nagyapjának a haverjának a fia hallotta, hogy a kocsmában két ember azt beszéli, hogy az egyiküknek a haverjának a nagybátyának az unokatestvérének az egyik ismerősének a bátyja látta az illető játékost amint az egyik totózóba ment be a meccs előtt. Igen, idehaza árgus szemekkel lesnék Riise-t a visszavágó előtt. Ott meg tudják, hogy ilyesmi előfordulhat pusztán csak egy szerencsétlen véletlen folytán is.

Nos a Chelsea a Manchester elpáholásával hangolt a meccsre. Ennek következtében még az angol bajnoki címre is minden esélyük megmaradt, ám valószínűleg a Bl döntő momentán jobban izgatja őket. A Liverpool meg egy a Birmingham otthonában elért 2-2-es döntetlennel készült. Ezzel az eredménnyel a Chelsea ellen is kiegyeznének.

Az „odavágó” összefoglalója:Cimkék: bl, világfoci,
11 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

5. kerék 2008-04-30 20:55:56
sziasztok! vére péntek van szerdán!
le a kalappal a "kis messi" előtt, jól játszott!
akit ki tudnék emelni a barcából az a "fiatal"xavi",és talán krkic.
de ma hajrá pool!!!!!
4. Noti 2008-04-30 14:59:26
Hát az én "álomdöntőm" már nem jöhet össze. A Barcanak nem sikerült. Esetleg még a 'pool, mint másik kedvencem megmentheti a becsületemet. :D
3. Yamato80 2008-04-30 13:57:28
Hát végül tegnap este beteljesült amit szerettem volna, a MU továbbjutott. Bár(elsősorban a MU-nak szurkolok) de most a 2 kedvencem csapott össze. Remélem h a döntőben a chelseavel kerülünk majd össze, mert eddig a Pool elleni elődöntőik nem hoztak a kékeknek sok jót és ezért szurkolok most nekik.
2. Noti 2008-04-29 20:38:57
Üdv Kerék!

Én nem tudhatom, hogy volt-e... Van-e...
Hamar átigazolt? :) Értem.

Huhh. Hát én a szívemre hallgatok, tovább megy a Liverpool és a Barca. Ez az én elvárásom.
Szerintem azért mást fog most játszani a Manchester, nagy meccs lesz az biztos.
Itt azért már lehetetlen megtippelni, hogy ki az esélyes. A pillanatnyi forma és a szerencse rengeteget számít, bárki tovább juthat.
1. kerék 2008-04-28 22:23:57
szia noti!
van(volt)magyar játékos aki ilyet csinát???(én játszottam is egy időben ellene, de Hamar átigazolt)
Tehát: én "pool-i" lészen, nem tudom. nehéz eset, mert a cselszi
mindenre képes még akkor is ha most nem arany cselszi!kicsit félek!
a barca simán tovább megy, jól játszott, nem látványosan, de eléggé összevannak rakva, hogy siker legyen.
üdv. kerék

Szóljon hozzá!