FN Blog / Fociblog / Kisteleki szemközt köpte magát
Nyomtatás Betűméret
Kisteleki szemközt köpte magát 2008-04-26 07:00:00
Előrebocsájtom nem Koemannal van bajom, neki sok sikert, hanem azzal ha valaki segget csinál a szájából.

Jön a Koeman, hogy ebből mennyit fog profitálni a magyar foci az kérdéses. Csodára ő sem lesz képes, viszont talán egy kicsit felrázza a társaságot. Remélem. Azt meg gondolom, hogy ő nem fogja eltűrni, hogy Várhidihez hasonlóan egy „grémiumot” ültessenek a nyakára. Ha olyan okos az a grémium, hát miért nem ők irányítják a válogatottat. Ja, az úgy-e felelősséggel járna...

És azért mekkorát fordult a világ! Legalábbis Kistelekivel és a grémiummal biztosan. Mert mi is volt Kisteleki vesszőparipája még ligaelnökként, mikor az akkori MLSZ elnökséget kellett kikezdenie? Matthaus külföldi volta és fizetése.

Mert, ahogy azt Pista bátyánk kijelentette, micsoda dolog az, hogy amikor itt garmadában állnak a fantasztikus felkészültséggel rendelkező hazai edzők, akkor idehoznak mindenféle külföldit. Nos, kis idő elteltével Pista bátyánk elkeseredetten keresgélt mindenfelé a „mindenféle külföldik” között, hogy ugyan jönne-e már trenírozni a Hungary csapatát.

Aztán Pista bátyánk kijelentette, hogy égbekiáltó pofátlanság, hogy ez a „sváb” 250 milliót „kaszált” itten, hiszen mások ennek a töredékéért is profibb munkát végeznek. Egész egyszerűen elképesztő, sikkasztásra vagy esetleg más bűncselekményre gyanakszik. Nos Pista bátyánk a minap kijelentette, hogy bizony egy komoly szakember „leigazolása” az nagyon komoly pénzekbe kerül, több száz millióba. A hírek szerint Koeman havi tíz milláért ugrott be. Tudom, ez a nemzetközi futballban zsebpénznek számít. De akkor nézzük csak! Matthaus két év alatt „kaszált” 250 milliót. És ez nem a fizetése volt, a 250 millának nagy része a szponzorpénzekből adódott. Koemannak csak a fizetése 240 millió lesz két évre. Na most akkor mi is az „égbekiáltó” pofátlanság? Nem mellesleg Matthaus kapcsolatainak és a mögötte álló menedzsmentnek első szavára jöttek a brazilok és az argentinok is. Kistelekiéket meg egyszerűen palira vették a Dél-Amerikaiak. Ahogy Lothar frappánsan megfogalmazta a minőségbeli különbséget: „Ha én hívom fel Platinit azonnal felveszi a mobilját, ha Kisteleki hívja, akkor elkezd azon gondolkodni, hogy ki a fene az a Kisteleki és hogy kéne gyorsan lerázni”.

És persze annak idején Pista bátyánk azt is kijelentette, hogy óriási kudarc a Matthaus gárda szereplése, hiszen a magyar kerettel egy valamire való szakembernek el kell érnie a csoportban a második helyet. Máskülönben kár is belevágni a selejtezőkbe. Nos Pista bátyánk a minap kijelentette, hogy óriási sikerként élné meg ha a VB selejtezőkön sikerülne megszerezni a csoport harmadik helyét, mert a második hely eléréséhez csodára lenne szükség. Akkor ezt most értsük úgy, hogy Koeman nem tartozik a „valamire való szakemberek” közé? Akkor minek fizetünk neki havi 10 milliót?

Nagyot fordult a világ. Legalábbis Kistelekivel és a grémiummal biztosan.


U.i.: Koemannal egyelőre direkt nem foglalkoztam. A fent írottak nem ellene irányulnak. Az ő teljesítményét majd csak a leendő eredményekből lehet lemérni, remélem lesz mit. Nálam tiszta lappal indul, illik megadni a lehetőséget a bizonyításra és csak utána értékelni. Tehát sok sikert Koeman!


Cimkék: kapitány, magyar foci, mlsz, kisteleki
263 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

30. kerék 2008-05-24 22:27:30
sziasztok!
BRAVÓ!!U-19!
és bravó a nagyválogatottnak!
ez nem holland foci!én egy kicsit (komolyan)brazilosnak láttam.
szóljatok, ha tévednék.
ui.megint lebecsülték a válogatottainkat!!!
üdv. kerék
29. kerék 2008-05-19 21:41:52
sziasztok!
na vajon mi lesz szombaton?
egyszer már kiűztük a törököket, most meg remélem a görögöket!
nektek mi a véleményetek a Koeman választotta segítőkről?
csuda ismeretlen sok ember(jó! Aczélt ismerem,nem azért mert UTÉ-s volt hát sokat nem tett le az asztalra!)de azért én sok sikert kívánok neki is!!!
üdv. kerék.
28. kerék 2008-05-11 17:53:03
sziasztok!
a fradinak nem EGY jó edzője volt!
volt sok!
V.Z.-val az volt(lehetett) a baj, hogy pillanatok alatt csodákat akart!ez nem hogy itt nálunk, de sehol nem működik!meg valljuk be őszintén Vargát nem sokan szerették,...kicsit cserben hagyta az országot anno!pedig akkor szükség lett volna a játéktudására!
úgy, hogy nem mártír ő csak egy gyáva ember aki elmenekült a sztárság elől!!!
ui:jobb lehetett vola PUSKÁSNÁL!!!
de nem lett jobb és ezt csak magának köszönheti!
27. ladara 2008-05-09 20:38:14
Volt egy jó edzője a Fradinak, ugyhivták Varga Zoltán!
Volt néhány játékos akinek nem tetszett, hogy edzeni kell és focizni (Teleki és társai), addig
nem nyugodtak míg az edzőt nem menesztették! Ez a jellemző az egész magyar focira. Amíg ezen nem változtatnak addig itt nem is lesz foci.
Míg más országokban a bajnok csapat erősít a BL meccsekre, nálunk eladják a "jó játékosokat" a bajnok csapatból. Mire nemzetközi meccset kell játszani egy sokkal gyengébb, összeszokatlan gárda lép pályára.
Nem is lehet jó eredményt várni.
Az MLSZ-vezetését pedig ahogy van
a Ligával együtt el kell kergetni!
Matthaus legalább idehozott néhány jó csapatot, azokat legalább volt értelme megnézni!
Szörnyű ez az egész!
26. Noti 2008-04-30 06:38:38
Na ja. Maradjunk a témmánál. :)
Mer' lehetne itt vitázni nem egy dolgon. Ja, hogy a Fradiba közpénzek mentek '98-ban. Igaz, hogy a nagy részük ment is tovább a Kisgazda párt számlájára... Miért, egyébként más csapatokhoz nem kerültek közpénzek? Sok csapathoz azóta is mennek, úgyhogy ez egy kicsit sántít.
De azért maradjunk csak Kistelekinél, az most izgibb. Nem tudom, meddig húzza még. Találtam egy jó kis videót róla, majd felteszem valamelyik nap. Nem gyengén kamuzik rajta. :D
25. kerék 2008-04-29 21:57:46
sziasztok!
mielőtt át menne fradi gyülöletbe az egész, szerintem koncentráljunk a "miről is szól ez a blog"?-ra!
kistelekiről-Koemanról-a válogatott jövőéről!!!!
azokról a srácokról akiket tök mindegy hol, melyik klubban játszanak, ha egy célról van szó mindannyian szeretünk.
    1 2 3 4 5    Következő 6 »

Szóljon hozzá!