FN Blog / Fociblog / Magunkat ünneplős videók, móka, víg kacagás ...
Nyomtatás Betűméret
Magunkat ünneplős videók, móka, víg kacagás meg foci mágia 2008-03-20 00:24:32
Két hónap és százezres nézettség után, megajándékozzuk a látogatókat -és persze magunkat- ezzel az összeállítással. Virtuális vállveregetéssel, köszönetnyilvánítással, no meg némi összegzéssel egybekötött bejegyzés. Azért, hogy legyen már egy ilyen is.

Hétvégén sörivás volt. Sört meg Uniqum nélkül inni talán az egyik leggyalázatosabb vétek az Isten ellen valók közül, mi meg természetesen erősen Istenfélő emberek vagyunk... Szóval szó szót követett -gondolat meg gondolatot- és kitaláltuk, hogy bizony kell már egy ilyen bejegyzés is. Nem annyira fociról, mint inkább magáról a blogról. Persze lesz foci is benne, majd a végén. Igaz nem annyira olvasni, mint inkább nézni való. Mókás meg kacagós, a végén meg áll leesős.

Szóval, mikor annak idején túl a próbabejegyzéseken Január 17.-én végre nyilvánossá vált ez a napló, én úgy gondoltam, hogy jó lenne rövid időn belül -értsd úgy pár hónap- elérni egy átlagosan havi 20-25000-es nézettséget. Persze belekalkuláltam a FigyelőNet által biztosított igen komoly hátteret, ezért mertem reménykedni benne. Hisz' azért mégiscsak egy olyan portál blog ajánlójában kap helyet melyet naponta több ezer szempár pásztáz, gondoltam ha csak véletlenül is, de ide-ide tévednek majd. Aztán amikor ez első hónap végén elkezdtem egymás mellé tenni a számokat igen kellemes meglepetés ért. Február 17.-én már átléptük a 40000-es nézettséget. (Na, hogy miért léptük és nem léptem arról majd később) Gondoltam, egyszer-egyszer idetévedhet mindenki szép sorban, de, hogy valójában megér-e ez a blog „havi negyvenezret”, az majd kiderül abból, hogy a következő hónapban is marad-e ez vagy esetleg rohamos csökkenésnek indul. Nem indult. Illetve indult, de szerencsére felfelé. Olyannyira, hogy a második hónapban sikerült másfélszeresére növelni a nézettséget. Ebben az időszakban nagyjából 60000-szer néztek be hozzánk, így Március 17.-én már a 100.000 fölé lopakodott a nézettségünk. Mondanom sem kell, ez messze meghaladta az előzetes elképzeléseimet, persze túl szomorú nem lettem tőle.

És ha már eljutottam ide a gondolatmenetben, had' ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjem a látogatást mindazoknak akik benéztek, be-be néztek, azoknak meg pláne akik rendszeresen benéztek ide! Köszönöm! Remélem, túl nagy csalódást nem okoztam eddig.

No de mielőtt még pofátlanul minden babért learatnék, hozzá kell tennem, hogy közel sem lett volna ilyen (népszerű?) olvasott a Fociblog mondjuk a FigyelőNettámogatása nélkül. Vagy éppenséggel a FigyelőNet sportrovatának segítsége nélkül. Szóval a köszönet oda is jár!

Aztán, hogy miért is használom sokszor a többesszámot? Mint írtam már (valahol) három jó barát (nem a sör, bor és a pálinka!) van segítségemre, akik ötletekkel, információkkal, vagy „csak” egy jó beszélgetéssel segítik a blogot. Így én úgy gondolom, hogy ha az írásból nem is veszik ki a részüket, mindenképp a „stábhoz” tartoznak ők is.

Na de visszatérve a bloghoz... Eleinte, sőt bevallom mostanában is, sokat gondolkodtam azon, hogy milyen is legyen a hangvétele vagy ha úgy tetszik a stílusa. Vannak ugye azok a futball témakörben íródó blogok amik gyakorlatilag kizárólag a magyar foci fikázásában merülnek ki. Megmondom őszintén, nekem ez nem igazán jön be. Persze az aránylag egyszerű, minden héten összeszedni pár hülyeséget -valljuk meg van belőle bőven- a honi futballéletből és aztán bejegyzéseken keresztül azon gúnyolódni. Igazából csábító, de nekem nem tetszik. Kivéve persze ha Kisteleki Istvánról van szó... Aztán vannak a „túl szakmai” blogok, amik ugyan elismerésre méltók, de én kicsit lazábbat szeretnék. Ezért próbálok egy kicsit valahol a kettő között maradni.

És, hogy mi várható a továbbiakban? Miután „kiötleteltük” magunkat a hétvégén, bizton állíthatom, most jön még csak a java! Mindenképp érdemes lesz -még az eddigieknél is érdemesebb- velünk tartani. A jövő héttől már mindenképp több, legalább heti 4-5 bejegyzés, melyekhez több videó kapcsolódik majd. Lesznek majd játékok is, meg több „interaktivizálódási” (te jó Isten, milyen szó ez?) lehetőség, például szavazások formájában is. És ha összejön tévét is nézünk majd on-line, de ezt még nem merem elkiabálni.

No és akkor az „ünnepi” videó összeállítás. Az elsőn kettőn jót vidulhatunk, tuti focibakik, azt hiszem érdemes végignézni őket. A harmadik kisfilmen meg varázslatos cseleken ámulhatunk, az igazi futball varázsa.

Focibakik:


Futball mágusok:Cimkék: , bakik, blog
8 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. Noti 2008-04-19 21:43:41
Nekem is tetszett, pláne az utolsó videó. :)
2. kerék 2008-04-19 14:42:35
SZUPER!!!!!
1. Richter Sándor 2008-03-22 14:14:48
Jó szórakozást!
Szilvi :)

Szóljon hozzá!