FN Blog / Fociblog / Már nem csak pletyka, tény, Matthäus és brazil...
Nyomtatás Betűméret
Már nem csak pletyka, tény, Matthäus és brazil sztárok érkeznek a Bozsik stadionba 2008-03-12 06:25:30
Melyik futballbarát ne nézné szívesen élőben, ahogy Dunga indítja Leonardot, aki középre centerez Romariohoz. És azt, ahogy Romario kapáslövését Disztl Péter bravúrral üti ki a léc alól? Akinek összefutott a nyál a szájában, remegő kézzel tolja félre a szotyis zacskót az most kapaszkodjon meg! Mert mi lenne ha az ellentámadásból meg pont ön venné be Taffarel kapuját? Hihetetlen, de bizony igaz lehet. Szóról szóra, szerencsés esetben akár még az utolsó mondat is. Tessék csak tovább olvasni!

 

Pellady Péter visszatért a magyar fociba. Konkrétan Kispestre, ahol a cége a Permiras lett a Honvéd marketingpartnere. És ha már beszállt a bizniszbe, akkor szervezkedik is. Mondjuk egy show meccset a Bozsik stadionba, nem is akárkikkel. Nevezetesen a '94-es világbajnok brazil válogatottal. A Brazil Masters94 elnevezésű csapatot Pellady cége hozta létre 2007-ben, azzal a céllal, hogy a világot járva népszerűsítsék a 2014-es Brazíliai világbajnokságot. Mivel nemrég a Honvéd partnere lett a Permiras, így kézenfekvő ötletnek bizonyult, hogy hazánkban is fellépjenek a világsztárok. És ha már Honvéd, akkor kézenfekvőnek tűnt az is, hogy a brazilok a Honvéd bajnokcsapataiból összeállított együttessel mérkőzzenek meg, kiegészülve Lothar Matthäussal. A mérkőzést, csakúgy mint a '94-es VB döntőt, Puhl Sándor dirigálja majd.

A meccs idejére mobillelátókat is bevetnek a stadionban, így 12.000 szerencsés néző láthatja élőben az összecsapást. És lesz egy megaszerncsés is. Ugyanis egy nyereményjátékon kiválasztott mázlista beszállhat a Honvédba, hogy felvegye a küzdelmet a világbajnokok ellen! Jegyeket a Ticket Express irodáiban tessék keresgélni, 3940 és 9940 közötti áron lehet hozzájutni. Aki lemaradna az valószínűleg tévés közvetítéssel vigasztalódhat.

Tehát a lényeg:

Április 25-én, pénteken nyílt edzést tart a két gárda, majd 26-án 19.30-kor rendezik a gálameccset. Megjegyzem, másnap Honvéd-MTK, ami akár „bajnoki döntőnek" is minősülhet addigra.


A két csapat kerete:


Brazil Masters94:


kapusok: Claudio Taffarel, Zetti, Gilmar Rinaldi
védők: Jorginho, Ricardo Rocha, Ronaldao, Aldaír, Marcio Santos
középpályások: Leonardo, Mauro Silva, Dunga, Zinho, Rai, Mazinho, Paulo Sergio, Viola, Müller
csatárok: Valdo, Romario, Bebeto, Djalminha, Careca, Josimar, Goncalves, Silas, Valber, TorresHonvéd Champions:


kapusok: Andrusch József, Disztl Péter
védők: Varga József, Csehi Tibor, Garaba Imre, Csábi József, Nagy Antal, Disztl László, Sallai Sándor, Bánfi János, Cseh András
középpályások: Gyimesi László, Duró József, Détári Lajos, Illés Béla, Sikesdi Gábor, Pisont István
csatárok: Esterházy Márton, Vincze István, Dajka László, Kovács Kálmán, Bodonyi Béla, Orosz Ferenc, Hamar István
vendégjátékosok: Lothar Matthäus, a nyereményjáték győztese


Cimkék: gálameccs, honvéd, magyar foci
21 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!