FN Blog / Fociblog / Nyugaton ezt már megoldották
Nyomtatás Betűméret
Nyugaton ezt már megoldották 2011-10-05 18:45:00
Ezúttal Svájcban nem tudtak róla, hogy állítólag nyugaton ezt már megoldották. Vagy azt nem tudják, hogy ők is nyugaton vannak. Esetleg csak nagy ívben tojnak rá, mivel etetnek minket idehaza.

 Maszkos huligánok akciója miatt szakadt félbe a svájci örökrangadó. Bő tíz perccel a játékidő letelte előtt félbeszakadt a Grasshoppers-Fc Zurrich meccs. Történt ugyanis, hogy a Zurrich huligánjai látogatást tettek az ellenfél szektorában, bár nem szülinapi zsúrra készültek, bőven vittek magukkal pirotechnikát, mellyel mindjárt meg is „kínálták” az ellendrukkereket. A biztonsági erők némi spéttel ocsudtak, így meglehetősen könnyedén jött létre a két tábor randevúja. Sőt, többen a pálya szélén masírozva közelítették meg a célpontot, ami, érthető okokból, nem nyerte el a pályán lévő játékosok tetszését. És persze a játékvezetőjét sem, így jobbnak látta félbeszakítani a találkozót.

"Az emberek már a futópályán voltak, ezért azonnal félbe kellett szakítanom a meccset, egyik futballista sem akart ilyen körülmények között játszani" Nyilatkozta Sacha Kever sporttárs a mérkőzés után.

A hatóságok féltucatnyi sérültről tudnak, állítólag a Zurrich zászló elrablását kívánták megtorolni a felbőszült drukkerek...Cimkék: világfoci, botrány, videó

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!