FN Blog / Fociblog / Sztrájkolnának a Chelsea-szurkolók
Nyomtatás Betűméret
Sztrájkolnának a Chelsea-szurkolók 2011-09-19 19:41:01
A túl magas belépőárak verték ki a biztosítékot...

 Nem csak a Manchester Unitedtől elszenvedett vereség okoz gondot a londoni Kékek háza táján. Azt sem vették jó néven a drukkerek, hogy az új szezonban több mint 30%-os jegyáremelést hajtottak végre a klub vezetői. Ezáltal még a legolcsóbb tikettért is 40 Fontot (nagyjából 13000 Ft) kell kiperkálnia a meccsre éhes drukkernek. A hivatalos indoklás szerint azért volt szükség a drasztikus áremelésre, hogy a Chelsea is tartani tudja a lépést a gazdagabb klubokkal. (mondjuk ez azért így viccesen hangzik)

Nehéz lenne azt mondani, hogy az indoklás megnyugtatta a híveket. Olyannyira nem, hogy máris sztrájkon törik a fejüket. A szurkolói csoportok szerint a klubvezetés csak akkor lesz hajlandó újragondolni a jegyárakat, ha azt látják, drasztikusan visszaesik a meccsek látogatottsága. Terveik szerint a Genk elleni BL mérkőzésen már hallatni fogják a hangjukat ezügyben. Pontosabban nem fogják hallatni a hangjukat, hiszen részt sem vesznek rajta...Cimkék: világfoci, Chelsea
2 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

2. Noti 2011-09-21 16:58:27
a jót könnyű megszokni ugye... :)
aztán, ha drágul, azaz rosszabb lesz, abba nehéz belenyugodni.
1. boomy 2011-09-21 09:41:41
arsenal - olympiakos BL csoportmeccs az Emirates-ban GS (altalanos,ertsd.barki veheti,eladas) £41.mit paraznak a chelsea hivek.a szomszedban sem olcsobb.nyilvan a tavalyi £25-hoz kepest durva,de hat ez van.minden dragult.

Szóljon hozzá!