FN Blog / Fociblog / És így győzött a Fradi (videó)
Nyomtatás Betűméret
És így győzött a Fradi (videó) 2011-07-15 20:42:45
Az Európa Ligában is vitézkedtek csapataink. Az első felvonások után az FTC örülhet leginkább, igaz, a Paks és a KTE is reménykedhet még.

 

Azt is mondhatnánk, hogy jó fordulót zártunk az EL-ben. Két döntetlen és egy győzelem jutott a magyar csapatoknak. Ez így önmagában nem tűnik rossznak, ugyanakkor simán lehetett volna ez akár három győzelem is, köztük akár 1-2 igencsak sima is.

Az idén 100 éves KTE történelmének első nemzetközi kupacsatáján 1-1-es döntetlent ért el a kazah Aktobe csapata ellen. Az első félidőben abszolút uralták a meccset a kecskeméti lilák és Radanovic révén a vezetést is megszerezték. A második felvonás már inkább egál szagúra sikeredett, sajnos egy kazah góllal megspékelve. Így döntés majd jövő héten, Kazahsztánban.  

(amennyiben továbbjut a Kecskemét, a következő körben az orosz Alania Vlagyikavkaz gárdája vár rá)Szintén nem nevezhető rutinos kupázónak (már ami a nemzetközi porondot illeti) a Paks. Az atomvárosiak szintén hazai pályán értek el 1-1-es döntetlent, a norvég Tromsö ellen. Az első félidőben a vendégek szereztek vezetést, a kissé megilletődötten játszó paksiak aztán összekapták magukat és Vayer révén egyenlítettek a második félidőben. A visszavágó bizony kemény dió lesz, azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, még semmi sem dőlt el. A paksiaknak sokkal nyugodtabb játékra lesz szükségük és akkor...

(a Paks-Tromsö párharc győztesét a skót Hearts csapata várja)
A Fradi szintén norvég csapatot fogadott, konkrétan az Aalesund gárdáját és 2-1-es előnyt harcolt ki a jövő heti visszavágóra. A budapesti zöld-fehére gyakorlatilag végigtámadták a találkozót, sőt szemre is mutatós attackokat vezettek, a szerencsével ugyanakkor hadilábon álltak. A vezetést, némi meglepetésre a szemmel láthatóan szinte csak a védekezésre koncentráló vendégek szerezték meg. Oláh egalizált, majd Abdi egy pazar góllal fordított. (érdekes, hogy néhány másodperccel a gólja előtt, szinte ugyanolyan lökettel a kapufát találta telibe Abdi)

(továbbjutása esetén a Suduva/Elfsborg csata győztesével mérkőzhet meg a Fradi)


Erről a meccsről találtam egy hosszabb összefoglalót is:

Cimkék: magyar foci, el, fradi, Paks, kte
6386 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!