FN Blog / Fociblog / Ez nagyon durva szívás! (videó)
Nyomtatás Betűméret
Ez nagyon durva szívás! (videó) 2011-06-15 20:41:46
Elsőre talán nem esik le, meg kell nézni másodszorra. Az ördög a részletekben lakozik, jelen esetben a háttérben, úgyhogy ne az örömködő kapust tessék figyelni. Az ő öröme amúgy sem tart sokáig...

Nagyon komoly videót osztott meg az  üllői129 egyik kommentelője. Tessék nézni, mint írtam, akkor válik érthetővé a dolog, ha közben a hátteret is figyeljük...Nos, akinek nem esett le első, mi is történik... (bevallom, számomra is csak másodszorra tisztult le a kép)

Szóval valószínűleg kupameccsről van szó, büntetőrúgások. (már csak abból gondolom, mert a csatár nem mozdul a lécről kipattanó labdára. Meccs alatt megítélt büntető esetében belőheti a kipattanót, az érvényes gól. Viszont a lefújás utáni tizenegyespárbajnál az elrúgás után már nem érhet újra a labdához, mert az úgy érvénytelen, még ha be is megy) A csatár rábikázza a felső lécre a labdát, ami onnan felpattan/visszapattan. (tehát nem hagyja el a játékteret) A kapus örül, nem kicsit, nagyon. Kiszalad ünnepeltetni magát, sőt már a kesztyűjét is venné le. Feltételezem, ezzel a „védéssel” eldőltnek véli a párharcot és ők jut(ná)nak tovább. A csatár meg a földre rogy. Eddig nem lenne semmi különös a dologban, egy sima kihagyott tizenegyes. Igen ám, csakhogy az a fránya labda, ami felpattant a kapufáról (és ugye nem hagyta el a játékteret, tehát játékban van) visszapattan az ötös környékére. Ami még mindig nem lenne baj, hiszen a csatárnak már nincs joga beleérni, a hálóba pofozni, viszont olyan furcsa gellert kapott, hogy szép lassan elkezd a kapu felé pattogni és... Végül csak bevánszorog a gólvonalon túlra. Az ünneplő kapus meg feltehetően döbbenten hallja, ahogy a háta mögött érvényes találatot jelez a játékvezető. Mivel ez az volt, bármennyire furcsán is került a kapuba a labda.

És slusszpoén vagy kegyelemdöfés, kinek, hogy tetszik, a párbaj folytatódik és végül az ellenfél kapusa hárít egy büntetőt, így ők jutnak tovább.

Feltehetően volt néhány álmatlan éjszakája a korán örülő kapusnak. Mert az nyilvánvaló, hogy ha a helyén marad addig, míg 100%-osan meggyőződik arról, hogy játékon kívülre került a labda, akkor ők jutnak tovább. (gondolom, hogy ha a helyén marad, akkor ezt a pattogó labdát nem lett volna bravúr hárítania)
Cimkék: baki, videó, poén, világfoci
10989 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!