FN Blog / Fociblog / A Fradi veszi meg a Fradit?
Nyomtatás Betűméret
A Fradi veszi meg a Fradit? 2011-03-10 18:38:00
Jelenleg erre van a legnagyobb esély. Berkit még a szertáros is komolytalannak tartja, McCabe-el tárgyalnak, a licenc kérelem beadva.

 Hivatalossá vált, az FTC tárgyal az FTC Zrt. visszavásárlásáról Kevin McCabe-el. Sőt, az ingatlan visszaszerzése is tervben van. Minderről a klub elnöksége határozott és megbízta Kubatov Gábor elnököt a tárgyalások folytatására.  

(a képet az ulloi129-től loptuk)

Berkit továbbra sem veszi senki komolyan, talán még ő maga sem, de ez legyen az ő gondja. A többségi tulajdonos jelenleg is MaCabe, így a klub is vele tárgyal. Egyébként Berkit állítólag a sajtótájékoztató óta, amin bejelentette, hogy eztán ő intéz majd mindent, senki nem látta a klubház környékén, így nehéz is lenne komoly tárgyalópartnernek tekinteni.  

Közben az is hivatalossá vált az MLSZ tájékoztatása szerint, hogy a futballcsapat beadta a licenc kérelmet. Feltehetőleg ezt még McCabe intézte a klub kérésének megfelelően. Némiképp tisztázódni látszanak a szándékok és az erőviszonyok, persze azt azért túlzás lenne kijelenteni, hogy ezek után a nyugalom szigeteként tekinthetünk a Fradi labdarúgócsapatára. Addig még hosszú az út.

Mindenesetre a hétvégén Fradi-Vidi, ami sokak szerint egyfajta előrehozott bajnoki döntő lehet. Természetesen ezen a meccsen semmi nem dől el végérvényesen, de tény, hogy a tét valóban óriási lesz. Ha nyer a Videoton, azzal 11 fordulóval a vége előtt 9 pontosra növeli az előnyét a Fradival szemben. Ha a Fradi nyer, akkor 3 pontra olvad a fehérváriak előnye. Ezesetben a Loki és a Paks is örülhetne, hiszen (feltéve, hogy nyernek a hétvégén) ők is 6 pontra megközelítenék a Vidit.Cimkék: fradi, magyar foci
4 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!