FN Blog / Fociblog / Még jó, hogy nem idehaza történt
Nyomtatás Betűméret
Még jó, hogy nem idehaza történt 2011-02-16 20:05:17
Gattuso öklelt, fejelt, pofozkodott egy kicsit. Ibra közben félmeztelenül a gatyáját húzkodta. Lefújás után sem unatkoztunk, bizonyíték erre a következő videó

 

A Milan-Tottenham Bl nyolcaddöntő lefújása után talán még nagyobb izgalmak jöttek, mint annak előtte. Gattuso, akit állítása szerint a mérkőzés folyamán többször is provokált Joe Jordan, az ellenfél segédedzője, némiképp beőrült. Az eddig sem volt titok, hogy nem halvérű a faszi, most láthattuk, hogy mennyire nem. Maradt benne szufla a 90 perc utánra is, volt némi fejelés, lökdösődés, miegymás. Csupa-csupa olyan dolog, amit nehéz lett volna a hisztérikus imádat jeleként értelmezni. Némi meglepetésre Ibra mester beérte egy mezítelen felsőtestes, kamera előtti elsétálással, melyet csak egy leheletnyi gatyaigazgatással volt hajlandó megspékelni. Pedig azért róla is köztudott, hogy szeret nem túl távol helyezkedni a balhétól. Most úgy tűnik nem ért rá.

Még szerencse, hogy nem itthon történt mindez, mondjuk egy hazai bajnokin vagy kupameccsen. Lett volna versenysivalkodás a honi bulvármédia részéről, hogy ilyen is csak Magyarországon, mer' hogy itten bunkók vannak ám, lelátón, pályán mindenhol. Bezzeg a kulturált nyugaton!

A magyar futballügyekben mindig rendkívül „korrekt és tárgyilagos” Napló is összedobna egy különkiadást, hogy Balogh Szilárdka, aki identitástudat-zavarának köszönhetően Vujity Tvrtkot csinált magából, kedvére vonyíthasson egy bő negyedórát arról, hogy mekkora szarok is a magyarok. Bezzeg a kulturált nyugaton!

Talán csak Bakács „Téliszalámivalsettenkedő” Tibike maradt volna ki az össznépi gyűlölködésből, de ő is csak „egyéb irányú elfoglaltságai” miatt. Meg neki amúgy sem áll jól mostanában ha erkölcsről prédikál...Oszd meg az alábbi ikonok segítségével:

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez
Cimkék: világfoci, bl, botrány
10 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!