FN Blog / Fociblog / Mégiscsak alakul az ingatlanbiznisz Angyalföldö...
Nyomtatás Betűméret
Mégiscsak alakul az ingatlanbiznisz Angyalföldön? 2011-01-28 20:17:43
Na most akkor ez, hogy van?

 

Kezdetnek visszautalnék egy előző bejegyzésemre, ahol egy pletyka megszellőztetésével jeleztem, a Wallis készülhet lecsapni a Vasasra, pontosabban a klubhoz tartozó 40 hektáros ingatlanra. Aki nem olvasta vagy már nem emlékszik a meglehetősen heves indulatokat kiváltó bejegyzésre, az itt elolvashatja.. Ajánlott, hiszen úgy érthetővé/érthetőbbé válik ez a bejegyzés.

Nos ott, a kommentek közt számos támadás ért az irománnyal kapcsolatban. Az egyik ilyen felvetés volt, hogy eleve hülyeséget írtam (illetve céloztam rá), mert az ominózus ingatlan gazdasági szempontból „értéktelen”. Értsd úgy, azt csak sportcélra lehet felhasználni, eladni, más jellegű épületeket oda felhúzni nem lehet.

Ennek némiképp ellentmond Berki Krisztián minapi nyilatkozata, melyet a Nemzeti Sport hasábjain olvashatott a nagyérdemű. Berki ugye a Vasas egyik befektetőjelöltjének képviselője. Hogy pontosan ki ez a rejtélyes befektetőjelölt, arról nagyjából semmit sem tudni, kivéve azt, hogy Berki Krisztián képviseli. Ez meg ugye nem túl sok. Illetve annyi azért mégis, hogy Berkiről meg azt tudjuk, hogy Rieb György „kegyeltje”, aki, mondjuk úgy, nem volt éppen rossz viszonyban az előző kormánnyal... (amitől ugye a Vasas 1 euróért megkapta ezt a bizonyos ingatlant)

Persze ebből még nem következik egyértelműen, hogy pont a Wallis (vagy annak valamelyik „kistestvére”) lenne Berki megbízója.

Ami viszont érdekes volt ebben a nyilatkozatban és igencsak cáfolja a „nem lehet eladni, tehát nincs benne biznisz” állítást, hogy Berki egyértelműen arra célzott, hogy ez a rejtélyes befektető bizony pénzzé tenné ezt az ingatlant. Vagy legalábbis egy részét biztosan. Mer', hogy azt mondja, a piros-kéket velük járnának a legjobban, még akkor is, ha a létesítményből 4 hektárt kapásból eladna az új befektető. No, hát akkor most lehet vagy nem lehet?

Én tartok tőle, hogy Berki állításával ellentétben, a Vasas akkor jár jól, ha őt nagy ívben elkerüli...

Alant egy kép az NS-ből, a beharangozó, a jószeműek kimazsolázhatják a lényeget. Amúgy meg, aki gondolja vegye meg az NS-t. :)Cimkék: vasas, magyar foci
6 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

4. Noti 2011-03-16 17:53:18
még ha csak ott bukkana fel Rieb neve... :D
orosz adósság lebontása? "lada biznisz", stb.
az is egy gyönyörű ember...
3. már megint 2011-03-13 01:51:40
Hát nem figyelemreméltó, hogy a Rieb György neve minden ingatlan szerzési tranzakcióban közvetve vagy közvetlen felmerül?!
2. Noti 2011-01-29 19:27:06
csak nem vagy ideges? :)
én is az lennék. berki már önmagában okot ad rá. :)
látom te abból a fajtából vagy, aki még akkor is mantrázza, hogy úgysem lehet eladni, amikor már a stadiont is lebontották...
én azért elgondolkodnék a dolgokon. már ha Vasas szurkoló lennék.
1. akarki 2011-01-29 18:22:16
A legkomolyabban kérdezem, Te direkt égeted magad ezekkel az írásokkal? Berki nyilatkozata a legkomolyabb bizonyítékod? Hihetetlenül igénytelenek az irományaid!

Szóljon hozzá!