FN Blog / Fociblog / Koman megmondta a tutit
Nyomtatás Betűméret
Koman megmondta a tutit 2011-01-24 21:03:33
Konkrétan Laczkónak...

 

Nemrég Halmosi Peti „elszólásán” morfondíroztam kicsit ITT. Azért ne higgyük, hogy csak rossz példák akadnak, ami a magyar játékosok hozzáállását illeti. Nyilván nem is hitte senki, elég csak Dzsudzsák Balázsra vagy éppen Gera Zolira gondolni. És igen, esetleg Komanra. A Samdoria magyar légiósa, pontosabban most már úgy helyes, hogy a Sampdoria egyik magyar légiósa, mikor meghallotta, hogy Laczkó is az olasz csapathoz költözik, imigyen üzent neki:

„Sokat kell dolgozni, a lehetőséget mindenki megkapja, a többi csak rajtad múlik!”

Na ez az a hozzáállás, amivel meg lehet élni akár nyugaton is. Amivel el lehet jutni oda, hogy valaki a Sampdoria alapemberévé váljon, sőt, csapatkapitánnyá váljon. (persze tudom, hogy az a Samp eléggé tartalékos volt, ettől függetlenül még dicsőség megkapni azt a szalagot)

Remélem Laczkó is magáévá teszi ezt a felfogást és sikeres lesz, odakint is. Tudod „Buksi”, melózni kell, mert minden rajtad múlik. Sok sikert!


Cimkék: , laczkó, koman, magyar foci
19 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

4. CyberEnemy 2011-01-28 02:18:07
Orbán számára a HATALOM mgszerzése és megtartása a lényeg - az összes egyéb nyilatkozata porhintés.
Nyugdíjügyben: neki, Orbán Viktormak nem lesz nyugdíja - hiszen eddig egyetlen napot sem dolgozott (csak politizált). És ebből a fajtából akad 1-2 ezer a Fidesz házatáján.
3. Papa 2011-01-27 08:46:23
Magyarországot 1945 óta nem MAGYAR emberek vezetik! Ez minden baj oka!ÉBREDJ MAGYAR
2. Noti 2011-01-26 17:10:02
hagyjuk a blablát, mert eddig -szerencsére- a ballibsik egyik "jövendölése" sem jött be. már egy éve szajkózzák hónapról-hónapra, hogy "na majd most ilyen-olyan brutális megszorítások jönnek". szerencsére már nem ők vannak hatalmon, így akár az is elképzelhető, hogy eztán sem lesznek brutális megszorítások. nem úgy, mint azokban az években, amikor ők irányítottak...
amúgy ez nem politikai blog. :)
1. Andredy Rozi 2011-01-26 15:38:44
Az ápolási díjon levőket az országgyűlés mindenből kihagyja,munkához való jogot korlátozza a jelen törvény,nyomorban élnek,kurtítás várható a fűtéstámogatásban,akik nem feketén hajlandók dolgozni vagy nem tudnak-nyomorban élnwk és ki fogják lakoltatni várható rezsitartozásuk miatt.Közben címerre és egyebere van pénz.

Szóljon hozzá!