FN Blog / Fociblog / Ne így kérd meg a lány kezét! (videó)
Nyomtatás Betűméret
Ne így kérd meg a lány kezét! (videó) 2010-12-28 20:04:13
Hogyan égj be több ezer ember előtt, illetve hogyan ne.

 

Csak közvetve foci, a Cercle Bruges-Standard Liége belga bajnokin történt, hogy leánykérésre adta a fejét a balga. Az alant elhelyezett videó tanulsága szerint nem minden belga rendelkezik olyan zseniális szürkeállománnyal, mint a nagy Hercule Poirot.

Nos, első körben megjegyezném, nem biztos, hogy egy vadidegen emberekkel teli stadion a legfrappánsabb hely a leánykérésre. De ha már mindenképp ezt akarja az ember fia, akkor nem árt, ha követ néhány aranyszabályt. (hacsak nem kíván a hősünkhöz hasonlóan a megalúzer szerepkőrben tündökölni)

Nem hátrány, ha a hősszerelmes tisztában van a hölgyemény szándékaival. Az eljegyzéshez (később pedig az esküvőhöz) ugyanis, tetszik vagy sem, két ember szükséges. (kivéve, ha valaki a Gumizsuzsit akarja eljegyezni. Előnye, hogy sosem fáj a feje, nem dumál vissza és nem költ. Hátrányait évekig lehetne sorolni, úgyhogy határozottan ellenjavalt!) Tessék először talán puhatolózni, ahelyett, hogy kellemetlen helyzetbe hoznánk a leányzót és persze magunkat. Kifejezetten ajánlott, pláne ha több ezer, esetlegesen rajtunk röhögő ember előtt zajlik a lánykérés, hogy olyan lány kezét kérjük, akiről erősen valószínűsíthető, hogy legalább némi hajlandóságot mutat az igenre.

Ha már elszántuk magunkat és mindenképp tömött lelátók előtt akarjuk kivitelezni eme bensőséges pillanatot, akkor legalább készüljünk fel rá. Hebegni-habogni, ezáltal totális idiótává válni nem ér.

Sírás lesz a vége...


Oszd meg az ismerőseiddel is:


Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez
Cimkék: poén, videó
4 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!