FN Blog / Fociblog / DigiSportKlub?
Nyomtatás Betűméret
DigiSportKlub? 2010-12-20 19:25:14
Jó esély van rá, hogy visszakapjuk a Bajnokok Ligáját, az angol bajnokikat és olasz rangadókat.

 

Mármint arra van jó esély, hogy a fent említett meccsek közvetítései ismét széles réteg előtt elérhetőek legyenek. Mint ismeretes jelenleg a Digisport birtokolja a BL, a PL és a Serie A mérkőzéseinek hazai terjesztési jogát. Ez abból a szempontból felettébb kellemetlen a honi futballbarátok számára, hogy a Digisport csak egy igen szűk réteg számára elérhető. Így a többség lemarad ezekről a meccsekről. Pontosabban a TV2-n heti egy BL meccset láthat, illetve a mazochistábbak a Digisport honlapján nézhetik a csatorna élő adását.

Nos, úgy tűnik a közeljövőben változhat a helyzet. A közvetítési jogok ugyan továbbra is a Digisport tulajdonában maradnak, de sanszos, hogy az eddiginél jóval szélesebb körben terjedhet a toppfoci. A hírek szerint a Digisport előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sportklub felvásárlásával kapcsolatban. Amennyiben létrejön az üzlet és a két csatorna fuzionál, akkor a Digisport, megszerezvén a Sportklub műsorszórási jogát is, kvázi bevásárolja magát a hazai kábelszolgáltatókhoz kínálatába is. Az esetleges „összeolvadás” után elméletileg azon előfizetők, akik számára jelenleg elérhető a mostanában elég szegényes kínálattal rendelkező Sportklub, hamarosan a Digisport műsorát láthatják a Sportklub helyén. Remélhetőleg ilyen egyszerűen zajlik majd a váltás.

Azoknak akik bővebben olvasnának az ügy hátteréről (érdemes, sok-sok érdekességre derül fény), javaslom a következő linket, mely az Indexre vezet:

A Digisport trükkel jutna el a nézőkhöz


Cimkék: média, digisport, bl
11 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

5. Juhász Mihály 2010-12-22 13:33:13
Több éve vagyok előfizetője Digi müholdas csatornának, azt nem álitom hogy hibátlan, de sokáig voltam előfizetője, kábeles szolgáltatónak, van össze hasonlítási alapom. Meg sem közeliti a Digi minőségét, és árban, csatorna kiosztásban, sehol sincs a Digihez képest. Az ügyfelekkel való kapcsolat pedig, "Szenzációs" Az Év a nap 24-órájában. Mindenkinek ilyen szolgáltatót Kívánok. Parapleg
4. BkSp 2010-12-22 11:47:52
Nem akarásnak nem lesz meccs a vége :)
Minőségben pedig sokkal jobb a nálam elérhető fibernet analóg kábelnél...
3. Gege 2010-12-22 07:36:05
Na meg azért is, mert a Digitányéros sugárzási minősége egy rakás sz@r!
Én speciel csak a digisport miatt nem fogom lecserélni a jó minőségű kép ás hanggal sugárzó szolgáltatómat egy zavaros, néha szellemképes cuccra!
2. Noti 2010-12-21 18:06:10
mármint kik? :)
egyébként a többség kábeltévére fizet elő. ezt nem akarja csak a Digisport miatt lecserélni a "tányérosra", ami érthető is.
1. BkSp 2010-12-21 12:59:01
Miért nem rendelnek tányéros Digit?

Szóljon hozzá!