FN Blog / Fociblog / Mit is oldottak meg nyugaton??? (videó)
Nyomtatás Betűméret
Mit is oldottak meg nyugaton??? (videó) 2010-12-05 21:06:27
A dogma porba hull. Ismét.

Bár nyilvánvalóan mindenkinek a könyökén jön már ki a hazai média hülyesége, a „Nyugaton ezt már megoldották” című dogma, a „szaksajtó” (bruhaha) mégsem unja. Rendre megkapjuk, hogy csak Magyarországon vannak ilyen „balkáni állapotok”, a magyar drukkerek vandálok, bezzeg nyugaton! Ott aztán a meghatottságtól könnybe lábadt szemekkel borulnak egymás nyakába a rivális drukkerek, üdítővel, aprósüteménnyel kínálják egymást a meccs előtt, sőt, talán még smárolnak is egyet a budi mélyén.

Na persze, gondolom fokozottan igaz lehet ez egy Lazio-Roma vagy egy Milan-Inter derbire... Ja nem, bocsánat, nyilván Olaszország nem nyugaton van.

És gondolom Franciaország sem, mert nem régi hír, hogy a Marseille szurkolók Párizsba, míg a PSG fanok Marseillebe nem utazhatnak a csapatukkal, ugyanis az utóbbi években már olyan eszeveszett erőszakhullám kísérte a két csapat összecsapásait amit a rendőrség képtelen volt megfékezni. Sejtem én, Franciaország feltehetően a Balkánon van, esetleg egy volt szovjet utódállam lehet?

És persze Anglia, ahol nagyon megoldották vagy mégsem?

A minap a Birmingham City-Aston Villa:


 


A Manchester City...

Persze biztos van az a nyugat, ahol ezt már megoldották, de úgy tűnik, hogy Anglia sem ott van. Igazán kíváncsi lennék most már, merre lehet az a nyugat. Bár sejtem, ott ahol a mi gazdaságunk dübörög...


Cimkék: nyugaton ezt már..., botrány, világfoci
11 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!