FN Blog / Fociblog / Meccs közben késelték meg a pedofil(?) edzőt (...
Nyomtatás Betűméret
Meccs közben késelték meg a pedofil(?) edzőt (videó) 2010-09-15 19:02:59
Bónuszként, amolyan döbbenetfokozó információ, mindezt a saját bátyja tette...

 

Szó se róla, sok furcsasággal találkoztam már a futball világában, de úgy tűnik, mindig van lejjebb. Ezt példázza a következő eset is, ami a török bajnokság második vonalában történt, konkrétan a Samsunspor-Mersin Idman Yurdu meccsen történt. (érdemes megfigyelni a videón hallható háttérzajt, ami erősen azt sugallja, hogy arrafelé bizony a másodosztályban is veretes nézőszámokkal lehet összefutni.)

Szóval a sztori dióhéjban:

A meccs negyvenedik perce környékén a pályára ugrott egy férfi, aki többször megszúrta a vendégek szakvezetőjét, Yuksel Yesilovot. A „többször” ebben az esetben számszerűen hatot jelent. Ennyi szúrást kapott Yesilov mester, a döfések a gyomra és a dereka környékére összpontosultak. Szerencsére egyik sem volt életveszélyes, sőt a videó tanulsága szerint, bár érthetően nem volt túl jó állapotban, saját lábán várta meg a mentőket.

És amennyiben ez így önmagában nem lenne elég döbbenetes, jött egy csavar, amit talán még a nagy Agatha Christie is megirigyelt volna, rövidesen kiderült ugyanis, hogy a támadó nem más, mint Murat Yesilov, az áldozattá vált edző testvérbátyja. A családi viszály oka pediglen az volt, hogy Murat állítása szerint Yuksel megerőszakolta a nevelt lányát...

Lehet-e ehhez bármit is hozzáfűzni?


Cimkék: videó, botrány, világfoci
4 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!