FN Blog / Fociblog / Itt nézd a Loki és a Győr főtáblára jutásá...
Nyomtatás Betűméret
Itt nézd a Loki és a Győr főtáblára jutását 2010-08-26 18:59:26
Na ez most egy ilyen megelőlegezett bizalom, reméljük bejön!

 

Gondlom sokaknak nem hoz túl nagy újdonságot ezen bejegyzés tartalma, de kiindulva az „egy újszülöttnek minden vicc új” gondolat alapigazságából, talán nem árt jelezni, hogy van lehetőség a két meccs nyomon követésére. Annál is inkább, mert számos fórumon lehet olvasgatni a „nem tudtok egy streamet az esti meccshez?” kérdést. Nyilván számos helyen van lehetőség az Európa Liga küzdelmeinek megfigyelésére. Magyar kommentárral is, például a meccset egyébként közvetítő DigiTV honlapján. Azért is lényeges ez, mert ezt a csatornát aránylag kevesen tudják fogni. Viszont mivel jó meccsek szoktak rajta lenni (például ma este a Loki és a Győr EL-küzdelme) így sokan szeretnék nézni.

Nos a lehetőség adott, a csatorna honlapján egy egyszerű és ingyenes regisztráció után szabadon nézhető az élő adás.

Tavaly is így volt ez, például a Loki BL-szereplésekor használhattuk ki. Igaz, többször gondot jelentett, hogy a szerver túlterheltsége miatt akadozott a kép. Ez most is előfordulhat, annak ellenére, hogy állítólag már javult a technika, tehát elvileg már „izmosabb” szerverpark várja a kedves odatévedőket.

(egyébként akinek van kedve, az a kommentekben nyugodtan jelezze, hogy még hol talált „streamet” a meccsekhez. Jól jöhet arra az esetre, ha netántán mégsem annyira izmos az az új szerver...)

Bízzunk benne, hogy nem lesz gond az adással, nem lesz gond a meccsekkel és este dupla örömmel fekszünk. A Loki kedvező helyzetből indul, két gólos előnyt kell megtartaniuk a főtáblához. Rögvest kezdődik a meccsük, utána a Győr próbálja meg ledolgozni a két gólos hátrányát, szintén idegenben.  

Bízzunk bennük, szurkoljunk nekik!

Hajrá magyarok!

U.i.:

A mérkőzések, illetve azok összefoglalói később is megtekinthetők a fent említett honlap videótárában.


Cimkék: magyar foci, loki, győr, el
2 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. Petrovác Laci 2010-08-28 04:14:16
Na hát ehez több hozzászólásom is lenne,de sajnos most egy sem jut eszembe!
2. Noti 2010-08-26 22:10:33
egészségedre Gábor! :)

a Loki továbbment, a Győr sajnos egy kamu tizenegyesnek köszönhetően messzire került a továbbjutástól. na majd meglátjuk...
1. nagygabor 2010-08-26 20:52:49
Vezetüüüüüüüünk!
Innen már nem bukhatja el a LOKI!
Köszönöm szépen a linket, ez most aranyat ér nekem! Főleg, hogy megvan a továbjutás!
A Győrt is megnézem, remélem ők is kiharcolják!

Szóljon hozzá!