FN Blog / Fociblog / A Fradi esete az impotens fegyelmi bizottsággal
Nyomtatás Betűméret
A Fradi esete az impotens fegyelmi bizottsággal 2010-08-25 20:49:57
Tetszik érteni, a büntetés ugyan nem jogos, ezt elismerjük, de ha már kiszabtuk, akkor tessék szépen letölteni!

 

Ha a hülyeség fájna, bizony nagy hangzavar lenne az MLSZ székházban. Jól példázza ezt az a már-már paródiába illő sztori ami a minap járta be az internetes portálokat. Történt ugyanis, hogy Sztanics, a Ferencváros eltiltott játékosa meghallgatásra érkezett a Fegyelmi testület elé. A meghallgatáson a testület fura uraival megnézték a Fradi-Honvéd meccs azon jelenetét mely alapjául szolgált az eltiltásához, magyarul azt a „szabálytalanságot” mely az ő kiállításához vezetett. Ezek után a jelenlévők egyetértettek abban, hogy a videó felvételek alapján egyértelmű, hogy valójában nem történt meg az a szabálytalanság ami miatt piros lapot kapott, tehát a játékvezető tévesen állította ki. Eddig rendben is lennénk, van ilyen, a játékvezető is ember, aki ha dolgozik bizony tévedhet is. Persze ez kevésbé vigasztalja azt a Sztanicsot, aki eme tévedés miatt két meccses eltiltást kapott. (ebből egyet már letöltött a Vidi elleni meccsen) No az meg aztán még kevésbé vigasztalta, hogy még mielőtt elkezdett volna komolyabban is örülni az igazság győzelmének, szóltak neki, hogy ácsi! Nem eszik ám olyan forrón azt a kását, mert igaz ugyan, hogy nem jogos ez a büntetés, de ha már kiszabták, akkor tessék csak letölteni. A második meccset is! Ugyanis az FB szerint az FB hiába derít fel egy-egy tévedést, nincs lehetőség annak orvoslására, tehát marad minden az eredeti leosztásban. Na bumm. Úgy látszik az FB Fradi játékost csak eltiltani hajlandó utólagos videózás alapján, lásd Dragóner és Wolfe esetét, felmentésre nincs lehetőség.

Még szerencse, hogy a „civil” életben nem így működnek a dolgok. Tessék elképzelni azt a szituációt, amikor a bíróság elítél valakit (tévesen) mondjuk rablásért. Kap 10 évet, aztán egy év múlva kiderül, hogy az illető teljesen ártatlan, majd mindezek után nemhogy nem kárpótolnák az illetőt, de még azzal jönnének, hogy igaz ugyan, hogy ön ártatlanul ül már egy éve, ez most valóban kiderült, de ha már kiszabtuk azt a 10 év szigorítottat, akkor tessék már leülni a maradék kilencet is! Röhej. Persze nem annak, aki elszenvedi...


Cimkék: magyar foci, nb1, fradi
20 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

1. sziszy 2010-08-26 11:26:40
Felháborítónak tartom,hogy bármit gátlástalanul megtehetnek.Ha nem hibázott a játékos miért nemvonják vissza a büntetést?sajnos ez eredményezi azt a heyzetet ami most van az Mlsz-ben!nincs felsőbb ellenőrzés és pofátlanul büntetnek.Most kezdődött a bajnokság és amikorkezdésnek büntetett azt mondta a Fradira,hogy visszaeső!!! nincs elévülés csak más csapatoknál?a szabályok miért nem vonatkoznak másra is miért mindíg csak a Fradi az elszenvedője az Mlsz diszkriminációjának?

Szóljon hozzá!