FN Blog / Fociblog / Franciaországé lett a VB citromdíja
Nyomtatás Betűméret
Franciaországé lett a VB citromdíja 2010-07-14 20:37:37
Azt hiszem nagy meglepetés senkit sem ért ez ügyben...

 

Néhány napja ebben a bejegyzésben szavazásra bocsájtottuk a kérdést, melyik gárdáé legyen a VB citromdíja. Ki okozta tehát a legnagyobb csalódást, illetve kinek sikerült egy orbitális égést összehoznia ezen a Világbajnokságon?

Az imént néztem az állást, bár lehet még szavazni, de azt hiszem, annyira egyértelmű a nép véleménye, hogy nem vállalok be túl nagy kockázatot ha kijelentem, ezt bizony fölényesen nyerték a franciák. Legalább ezt megnyerték, ha már meccset nem sikerült, mondanám, ha gúnyolódni akarnék rajtuk.

Kevesebb szavazatra számítottam, bár nyilván panaszkodni nem fogok ez ügyben.

Az olvasók véleménye pediglen a következő:

Franciaország a szavazatok 69%-át birtokolja jelenleg.

A második helyen Olaszország áll, ők 15%-os szavazóbázist tudhatnak maguk mögött.

Brazília 8%-ot kapott.

A szavazók 6%-a szerint Argentínát illetné meg ez a cím.

Szerbia gyakorlatilag alig kapott szavazatot, mindössze 2%-on áll.


Tehát mondhatjuk, hogy Franciaország a VB citromdíj szavazás Fidesze, hisz' nekik a 2/3 is simán összejött. Tagadhatatlan, hogy a gallok alaposan megdolgoztak érte. A pályán és azon kívül is. A gyenge meccsek mellett öltözői botrányok, edzésen kitörő kakaskodások (állítólag már-már verekedés is) tarkították jelenlétüket. Aztán még sztrájkolni is akartak, legalábbis a csapat egyik fele. Ebből aztán újabb (egyesek szerint pofozkodásig fajuló) csetepaté alakult ki a csapat másik felével. Nos hazudnék ha azt állítanám, hogy különösebben meglepett a szavazás eredménye...Cimkék: vb2010, franciaorszag
6 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!