FN Blog / Fociblog / Megvan a következő VB-selejtezők magyar csodafe...
Nyomtatás Betűméret
Megvan a következő VB-selejtezők magyar csodafegyvere! 2010-06-11 19:49:16
A melegnél csak a vuvuzelék morajlása volt idegesítőbb a nyitómeccsen. Viszont jó tippet adtak vele.

 Azért abban van valami fura, hogy Afrikában játszanak egy meccset 20 fokban, én meg Magyarországon nézem 40-ben. Jó, tudom, Dél-Afrikának nem véletlenül Dél-Afrika a neve. Amúgy is, ott ugye most tél van. Mégis, amikor eldőlt, hogy Afrika rendezi a VB-t valahogy nem igazán jutott eszembe, hogy a nyitómeccset nézve majd felsóhajt az ember, de jó is lenne most ott lenni abban a jó hűvösben...

Nem tudom mi volt idegesítőbb, a meleg vagy a vuvuzele. Pontosabban a vuvuzele hangja, ami belengte az egész meccset. Engem speciel baromira idegesített egy idő után. Pár percig még elment a dolog, érdekes volt, fura. Aztán egy negyed óra után elég unalmas, sőt idegesítő. Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem elég extrém úgy nézni egy meccset, hogy folyamatos zümmögés hallatszik a tévéből. Mintha egy-egy darázsfészket akasztottam volna a füleimre. Úgyhogy a magam részéről úgy voltam ezzel, hogy az első negyedóra végén már szívem szerint egyenként nyomkodtam volna le azt a szart a torkukon. Gondolom az ellenfeleket is eléggé zavarja, esetleg idegesíti ez a hang(szer). Meglehetősen fura lehet ilyen közegben játszani, mintha valaki egy gigantikus méhkaptár közepén futballozna.

Viszont jó ötletet adtak ezzel. Érdemes lenne eltanulni ezt az ottani szurkolóktól, aztán magyarosítani. Mi például hegedűvel, a hegedű extrém vinnyogtatásával „biztatnánk” az aranylábúinkat. Persze nem kéne megtanulni hegedülni, hisz' a cél pont az lenne, hogy minél idegtépőbb hangot hozzunk ki a hangszerből. (füldugók olcsón beszerezhetők, ezentúl alapkellék lesz a válogatott meccseihez) Tessék elképzelni ahogy legközelebb idelátogat a német válogatott és a meccs elején harminc-negyvenezer hegedű rázendít a Puskásban... Szegény germánok szűk negyedóra után sírva könyörögnének, hogy hagyjuk abba. Cserébe megígérnék, nemhogy gólt nem rúgnak, de még a felezővonalat sem lépik át a meccsen. Azt mondom érdemes megfontolni a dolgot, a következő VB-selejtezőkig van idő gyakorolni, lesz rá egy egész EB-selejtező sorozat (ha elég ügyesek, elszántak vagyunk, talán már azon is kijuthatunk ezzel a taktikával).  


Cimkék: világfoci, vb2010
15 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. focifan 2010-06-13 13:13:06
engem is nagyon idegesít. most kaptam rá egy másik focis fórumra a www.focimania.com -on és ott se nyert el a tetszését senkinek ez a szar...
2. Noti 2010-06-12 12:02:12
engem teljesen kikészít ez a szar. ráadásul túl hangos (vagy a kommentátor túl halk), mert ha lehalkítom annyira a tévét, hogy ne legyen zavaró a zümmögés, akkor a kommentárt sem hallom, ha hagyom hangosan, akkor többé-kevésbé érthető a kommentár, de elviselhetetlen ez a zümmögés. pláne így, hogy megállás nélkül megy, egy másodpercre sem marad abba a 90 perc alatt.
a technikusoknak kéne rálépni a dologra és lehalkítani a közönségzajt, a kommentárt meg kicsit erősíteni és akkor talán elviselhető lenne.
nekem már két meccs után elegem van belőle...
1. atakamba 2010-06-11 23:52:26
egyetertek, qrvara idegesito, es a hegedu, egy kis dorombbal jo lenne

Szóljon hozzá!