FN Blog / Fociblog / Itt a bizonyíték, az MLSZ nem manipulálta a baj...
Nyomtatás Betűméret
Itt a bizonyíték, az MLSZ nem manipulálta a bajnokság végeredményét 2010-05-21 23:16:28
Legalábbis a 2007-2008-as szezonban biztos, hogy nem.

Érdekes videókat találni az interneten, az már ugyan szent igaz. Egyik olvasónk talált is egyet és nem volt rest eljuttatni a focibloginfo@gmail.com címre. (pár bejegyzésben már jeleztem, hogy ide lehet mélezni nyugodtan, csak nem lett rendszeresítve, hogy bejegyzésenként is megjelenjen. Eztán majd minden íráshoz kiteszem.) A videón egy „mlszes” telefonbeszélgetés hallható még 2008-ból.

Én nem sokat fűzök most hozzá, mondhatni a beszélgetés önmagáért beszél. Megértem ha valaki nem tudja mosolygás nélkül végighallgatni. Viszont én megfogadtam, hogy most azért se...

Szóval többször is megkaptam már, itteni és egyéb helyeken való ténykedésem során, hogy túlzottan ellenséges vagyok az MLSZ-szel. Nem mondom, hogy alaptalan lenne a „vád”. Sőt, igazából biztos vagyok benne, hogy aki olvasgatja ezt a blogot és teszem azt jelzőt keres a részemről az MLSZ vezetése felé irányuló érzelmekre, akkor nyilván nem a „hisztérikus imádat” lesz az első ami eszébe jut.

Úgyhogy most azért se. Nem lesznek gúnyos megjegyzések, se számonkérés. Pedig azért valljuk meg, a beszélgetés során röpködnek itt olyan magaslabdák... Na de pszt!

Levadászom, kihozom, elővezetem a leginkább pozitív dolgot amit ez a beszélgetés takar.

Az ugye egyértelmű, hogy a telefonbeszélgetés tanulsága szerint „mlszéknél” azon tanakodtak a záróforduló előtt (ez egyébként a 2007-2008-as szezon volt), hogy vajon melyik érmet ki kapja majd? Ez meg nyilvánvalóan azt jelenti, ők sem tudták előre. Sőt egy elejtett félmondatból még azt is megtudhatjuk, hogy számukra, illetve az éremátadás szempontjából, jobb lett volna ha a Győr meccsét nem az Újpest meccsével egy időben rendezik, viszont nem akarták „elcsúsztatni”, mert féltek attól, hogy bundázással vádolnák őket...

(arról nincs konkrét infóm, hogy Helmeczy odaért-e az esküvőre.)

 Cimkék: nb1, mlsz, magyar foci
6 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. McElek 2 2010-05-24 11:59:24
Vén kecske kinézete van!
Úgy néz ki mint akinek a bal szemébe belerúgtak! Én ha így néznék ki kénsavba ugranék!!!
2. McElek 2 2010-05-23 20:22:14
Milyen feje van má' ennek a vén fasznak!
1. CSABI 2010-05-22 20:08:28
Kéne nekem egy jó nő!

Szóljon hozzá!