FN Blog / Fociblog / Miért szurkolok ma a Vidinek?
Nyomtatás Betűméret
Miért szurkolok ma a Vidinek? 2010-05-07 18:33:13
Írhatnám azt is, hogy csak, de nem.

 Eljött hát a nap, összecsap végre a két hazai gigász. (tetszik ez a szó na, és egyébként meg miért ne illethetnénk ilyesmivel a mi csapatainkat is?) Vártam, vártuk már. Meccseljenek egy jót, aztán meg nyerjen a jobbik! Alapesetben így is nekiállhatnék, de most mégis inkább a Vidinek szorítok. No nem azért, félreértés ne essék, mert alapjában véve bármi bajom lenne a Lokival, tőlem akár bajnokok is lehetnek. Semleges szurkolóként számomra nincs jelentősége, hogy a Loki vagy a Vidi nyeri-e a bajnokságot, úgy is írhatnám, számomra ez a „tökmindegy” kategória. Viszont azt nem szeretném, ha a bajnokság hajrája unalomba fulladna. Márpedig ha a Loki ma nyer...
No azt nem mondanám, hogy akkor minden végérvényesen eldőlt, hiszen lesz még hátra három forduló, de az így megszerezhető négypontos előny nem sok jót sejtetne a Vidi számára. Mondjuk úgy, akkor a Loki fél lábbal már felléphetne a dobogó legfelső fokára. Igazából négy pontot be lehet éppen hozni három forduló alatt is, de ahhoz már a Lokinak kéne sorozatban balfékeskednie. Azt meg nem fog. Ha döntetlen lesz, marad a kétpontos Loki előny, ami izgalmas végjátékot sejtet. Ha nyer a Vidi, ők mennek két pontos előnnyel a hajrára, szintén nem lesz unalmas a vége. 
Tudom, a sportban nincs „ha”. Bő két óra múlva a Loki-Vidi-vel kapcsolatban se lesz több „ha”, csak tények. Lesz egy győztes, aki nagyon fog örülni, hisz' a győzelemmel kezébe veszi az irányítást vagy lesz két „egyponttal” gazdagodó csapat ami folytatja a „flúgos” futamot, fej-fej mellett. A Loki az esélyesebb (már ha ezen a meccsen van favorit, igazából nincs), nekem, semleges szurkolónak az X vagy a Vidi siker lenne a jó. A fentebb említett ok miatt, nem azért mert bajom lenne a DVSC-vel. 
De így akkor ma hajrá Vidi!


Cimkék: magyar foci, nb1, loki, vidi
14 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. Sóstói Vid 2010-05-24 11:56:32
Ja szerintem is egy béna dagadt fasz!
2. csoki 2010-05-23 20:31:29
Hát ez a Vidi egy ügyetlen marha.
Senki ne drukkoljon annak a baromnak.
1. McElek 2010-05-21 18:51:01
Én biztos nem! Vidinek? Nem örűltem meg! Az még futni sem tud!!!

Szóljon hozzá!