FN Blog / Fociblog / Ilyen baki márpedig nincs, ezen a videón mégis ...
Nyomtatás Betűméret
Ilyen baki márpedig nincs, ezen a videón mégis van 2010-04-29 17:55:18
Üres kapu, gólvonalon guruló labda, ezt is ki lehet hagyni...

 Sokszor mondjuk dühösen, ennél nagyobb helyzet nincs, nem is lesz, hogy lehetett mégis kihagyni? Aztán persze rájövünk, hogy a nagy ziccernél is van nagyobb, sőt még nagyobb és azokat is ki lehet hagyni. Az alant látható videón viszont valóban az a ziccer van, aminél tutira nincs nagyobb. Mondhatni, a ziccerek non plusz ultrája, amit emberi számítás szerint egy technokolba mártott éticsiga ügyességével rendelkező csatár már becsukott szemmel is értékesít. 
Üres kapu, gólvonalon kényelmesen guruló labda, a csatár egyedül érkezik szemből, csak a lábát kellene odatenni. Nem jött össze neki...


Cimkék: videó, baki, poén
9 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

4. Bubu 2010-05-21 22:19:56
Én sem értem, hogy miért vitatkozik ezen a teljesen egyértelmű dolgon! Hibázott istenem! De hogy mit művelt utána...
csak nem tudok rájönni, hogy vajon miért csinálta!?
De ha jól a dolgok mögé nézünk láthatunk ezt-azt!
Első látásra is látható, hogy klinikai esetről van szó! Nézzük meg ahogy megáll és mutogatja a hófehér fogait a sötét bőre alól! Mintha azt mondaná: MIVAN? Hülyék vagytok? Hát gól volt! Itt a kapu gyerekek!! Oda lőttem be! Nézzük meg ahogy oda megy ahoz a sárga ruhás úriemberhez és a képébe őrjöng! mintha azt mondaná: te sem láttad, hogy belőttem? Mond meg nekik gringo! Mert ezek nem hiszik el!
Ugyanis nem akarta beismerni a hibáját (akkorát taknyolt a füvön, hogy véletlenül a felső karjával csapta be a focilabdát a kapuba)
De valószínűleg azt gondolta, hogy úgysem látta senki! ezért felállt (mint láthattjuk) és fejhangon ugrált örömében mintha mi sem történt volna. Tehát próbálta elfeledtettni a saját bakiját az előtt a rengeteg ember előtt!
csak hát ugye feltelálták a videókamerát ami szegény patiensűnknek a legnagyobb végzete volt ugyanis az mindent rögzített!
De ez valószínű, hogy csak később juthatott eszébe szerencsétlennek!:-(
Amit (mint láthatjuk)a végére amikor már kiőrjöngte magát,rájött, hogy van kamera is! Bizony!!! Az meg mindent rögzített!
Az arckifejezésére nézve azt gondolhatta:"Bassza meg, de ciki minden kiderűlt!Az az átkozott kamera!" Összefoglalva próbált sunyiskodni, de nem jött össze amire aztán magától is rájött.
Az a rohadt kamera! Hát igen betegünk legnagyobb bánatára sajnos a 21.században élünk. Hogy a fene vinné el!
3. Noti 2010-05-21 19:41:32
ezen egyébként én is gondolkodtam. mi a francot kezd el hisztériázni, inkább meghúzná magát... :D
2. Bubu 2010-05-21 18:43:53
Hát kéremszépen! Ez egy jó kérdés!
1. Béla 2010-04-29 20:44:01
Vajon min vitatkozik ennyire mindenkivel utána? Mintha nem lenne teljesen egyértelmű hogy mekkora balfék volt. :D

Szóljon hozzá!