FN Blog / Fociblog / Cicisimi és „Iwiw-es csajok”, videó a Diósg...
Nyomtatás Betűméret
Cicisimi és „Iwiw-es csajok”, videó a Diósgyőr öltözőjéből 2010-04-12 21:42:36
Példavideó arról, hogyan nem jelentünk be edzőváltást, pláne nem a média jelenlétében.

Igazság szerint már múlt héten találtam ezt a videót, írni is akartam róla, csak aztán közbejött aminek nem kellett volna, és amiről megfogadtam, hogy leszámítva a legutóbbi, pár mondatos posztot nem fogok írni. Így aztán nem nagyon volt kedvem semmihez, pláne nem blogolni.
Most akkor csak megírom.
Elsőre két dolog jutott eszembe a videó láttán. (alant beszúrva, hogy mindenki rácsodálkozhasson) Az egyik, hogy amilyen az adjon Isten... vagy inkább, hogy egy közelebbit pufogtassak, amilyen a vezető, olyan a beosztott. A másik, hogy a Diósgyőr többet érdemel. (már csak, hogy a politikából is plagizáljak kicsit)
Mire is gondolok?
Szóval adott egy klub, ami finoman szólva is katasztrofális helyzetben van. Eredményesség szempontjából is, hiszen felettébb komoly lemaradásban vannak a kiesés elleni harcban. Illetve, mint kiderült, anyagi problémák is vannak. Az ember azt gondolná, ilyenkor egy vezető összekapja magát. Megpróbál határozott, összeszedett lenni, ezt sugározni a kommunikációjával, megjelenésével. Pláne, ha a csapat öltözőjébe megy, hogy egy komoly döntésről számoljon be, a játékosokra hasson. Depláne ha mindezt a média jeles vagy éppen kevésbé jeles képviselői előtt teszi.
Na most ehhez képest videónk egyik hőse, Nagy Béla, úgy áll ott a játékosok előtt, mintha a sarki kiskocsmában sztorizgatna. A mondandója még nem is annyira lenne gáz, inkább az előadásmód. Ha azt akarom, hogy komolyan vegyenek, ha azt akarom, hogy komolyan vegyék a mondandómat, akkor az a minimum, hogy nem zsebre tett kézzel állok ki a játékosok, illetve az újságírók elé. Az meg, hogy a rögtönzött sajtótájékoztató alatt gyakorlatilag végig a mellét simogatja, masszírozza, mellbimbóját izgassa (vagy mittudoménmicsinál) valaki, na az már tényleg egy vicc. Abba már bele sem merek gondolni, a másik kezével esetleg mit matathatott/masszírozhatott a zsebében. Nem is nekem ugrott be ez a kissé perverz gondolat, egy ismerősöm jegyezte meg, „mi a francot matathat ez a zsebében?” És tényleg, inkább hasonlított egy, a kamerák kereszttüzében maszturbáló pornósztárhoz, mint egy sajtótájékoztatót tartó klubvezetőhöz. Én legalábbis még nem nagyon láttam olyan sajtótájékoztatót ahol a főszereplő zsebre tett kézzel nyomatja a cicisimit. A telefoncsörgésen már ki sem akadtam. Ezek után?
És mikor azt hittem, ennél már nincs lejjebb, akkor jött az új edző, Tóth Laci, aki talán minden idők legfurcsább „székfoglalóját” adta elő, mikor lazán bejelentette, nem készült ő semmiféle bemutatkozással, nem ért rá, mert az Iwiw-en nézegette a csajokat (Nagy Béla cicisimis bemutatója után inkább nem gondolok bele, mit csinálhatott ez a huncut Laci képnézegetés közben...). Bassza meg, ez aztán keményen beleélte magát az előtte álló feladatba... De most komolyan, friss edzőként úgy kiállni a csapat elé, hogy azt mondom, nem igazán gondoltam még át a dolgokat, mert ennél fontosabb csajokat nézegetni egy közösségi portálon...
Mint írtam, a Diósgyőr ennél többet érdemel. És őszintén remélem, hogy többet is kap majd. Bár nem vagyok Diósgyőr szurkoló, biztos, hogy az utolsó utáni percig szorítok nekik a bentmaradásért. És remélem, hogy ha előbb nem is, de az utolsó utáni percben összejön nekik.
A miértről annyit, hogy aki járt már Miskolcon, közelebbről Diósgyőrben futballmeccsen, akár hazai oldalon, akár a vendégszektorban (nekem mindkettő többször is megadatott) az egyetért velem abban, hogy ennek a szurkolótábornak az Nb1.-ben a helye. Szoktuk volt mondani, hogy ha nincs Fradi-Újpest, akkor az a szezon elveszett. Nos Diósgyőr-Fradi nélkül sem az igazi. Egy diósgyőri túra nélkül szart se ér az egész. (szóval egy kicsit azért haza is beszélek, amikor szeretném jövőre is az élvonalban látni őket)
Egyébként is, megvan az a két csapat amit szívesen látnék a kiesők közt a végén. Akik szerintem (több okból sem) érdemlik meg az Nb1.-es tagságot. Nem akarok senkit megbántani, így inkább nem írom le a két csapat nevét, de annyit azért elárulok, hogy nem a jelenleg kiesőhelyen állók azok.
 Cimkék: magyar foci, nb1, dvtk
13 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. baloghsved 2010-04-20 20:52:54
Szégyeljétek magatokat,Nagy Bélának teljesen igaza van ,aki nem hajt nem küzd (de nem a szájával) az menjen a francba Miskolcról mert ez a csapat és szurkolói többet érdemelne már évek óta! Nagyon régen hallani ezeket a már már közhelynek számító (miskolcon) mondatokat hogy milyen csodálatos közönség van diósgyőrben.Valami értelmes szponzór aki egy kicsit is ért a focihoz nemtudna a dunától egy kicsit keletebbre jönni,mert hiába első a vidi,meg harmadik a győr,egy forintot nem ér a szurkoló tábor ,hát valaki jöjjön már el miskolcra és nézzen meg egy fradi - diósgyőr meccset,és azt fogja hinni hogy Madridban van olyan a hangulat,ezt még senki nem vette észre? Hiába kiált ez a város egy jó csapatért amig nem jön egy normális befektető addig nem lesz itt semmi! Magyarországon nemtudnak olyan focival foglalkozó embert mutatni aki nem azt mondaná hogy diósgyőrbe milyen jó menni mert ott van közönség van hangulat!Nem értem,miért nincs valaki aki pénzt lát ebben? Itt mindenki vak??? Aki tud segítsen kérem!!!!! "AMÍG ÉLEK ÉN NEMÉRDEKEL MÁS CSAK A DIÓSGYŐR"
2. baloghsved 2010-04-20 20:37:41
hajrá DIÓSGYŐR !!
1. ReCult 2010-04-14 07:14:27
Na, most ehhez szóljon hozzá az ember :P

Szóljon hozzá!