FN Blog / Fociblog / Újpest drukkerek siettek a Fradi szurkolók segí...
Nyomtatás Betűméret
Újpest drukkerek siettek a Fradi szurkolók segítségére 2010-03-16 19:55:46
A „Szuszában” készült képet loptunk az „Üllői úttól”.

 Mármint az Üllői út 129 című portáltól loptuk a képet, remélem a „Bocsánatos bűnök” fejléccel ellátott oszlopba húznak érte strigulát az „Üllői úti srácok”. 
Egyébként jópofa a kép. Azt már megszoktuk, hogy a Fradi tábor rendre Berki távozását követeli, nem éppen ok nélkül, na de az azért (egyelőre) szokatlan, hogy ezen vágyuk kifejezésre juttatásában eppen pont Újpestről kapnak segítséget. Mondjuk jól is jön a segítség most, hogy a „Berki bírálókat” igyekeznek kiszorítani az üllői útról (persze hivatalosan a „rendbontókat” a Berki-Szász-Rieb trió bírálóit csak mellékesen). 
Persze az is lehet, hogy nem annyira segítségnyújtás volt a fiatalember célja, egyszerűen csak Újpesten sem szeretik Szász „Zűrösbiznisz” András és Rieb „Oroszállamadósságlebontó” György kis kegyeltjét. 
További variációk:
A kis srác nem tudta melyik meccsen van. (bár ha azt hitte, hogy a Fradi pályán van, akkor a sapkaválasztás nem volt éppen telitalálat)
A srác valójában egy újpesti kisfiúnak álcázott Fradi drukker. 
Pénteken, a Fradi-Szparin még az Üllői úton szurkolt a srác, a plakát a zsebében maradt, most meg nem is nézte mit tart fel.Foto:Drukkerfoto.hu

Egyébként meg tökmindegy, csak sok-sok gyereket (is) lássunk a stadionokban...


Cimkék: magyar foci, nb1, ftc, újpest
17 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

1. Hajrá Dózsa! 2010-03-17 12:18:31
Berki maradj!!! :D

Szóljon hozzá!