FN Blog / Fociblog / Az évszázad bakijai
Nyomtatás Betűméret
Az évszázad bakijai 2009-12-02 23:03:02
Bár még igencsak messze a XXI. század vége, azért azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezeket a bénázásokat igencsak nehéz lesz überelni. Pontosabban alulmúlni.

 

Elkezdtem írni az UEFA vizsgálati módszeréről, de valahogy nem sikerült a végére érnem. Elszaladt az idő, körülnéztem kávé nincs főzni meg lusta vagyok, így a „megyek aludni” opció realizálódik. UEFA, vizsgálat és módszerek meg holnap délután, legkésőbb este. (Itt jegyzem meg, van egy Varga Zolis videóinterjúm egy szurkolótárs jóvoltából, az meg pénteken kerül fel, érdekes lesz)

Na de ha már elgondoltam, hogy ma is legyen bejegyzés, akkor gyorsan pár videó. Írnám, hogy a legjavából, de az elsők bizonyos értelemben inkább a legaljából. Kicsit kárörvendhetünk is, meg rámondhatjuk, hogy itt a bizonyíték, nem a magyar focista a falábú, vannak nálunk sokkal „lúzerebbek”.

Amúgy most a bundabotrány árnyékából kilesve bizony ezekre biztos kórusba kiabálják a szurkolók, hogy „bunda, bunda”. Mondjuk bundabotrány nélkül, alapjáraton is nehezen emészti meg a rajongó, hogy játékosa ennyire balfék legyen...

Az első versenyzőnk a baráti Lengyelország sarja, Piotr Skiba, aki egy rutinvédés után szerette volna kidobással játékba hozni a bogyót, tette mindezt olyan szerencsétlen módon, hogy azt végül a saját kapujába hajította.

 

 

 Gondolná az ember, hogy ennél röhejesebb (vagy szerencsétlenebb, kinek, hogy tetszik) megmozdulással nem nagyon találkozhat egy futballmeccsen, de lehet, hogy téved. Itt van ugyanis Rocky Baptiste produkciója, ami azért esélyes arra, hogy Piotr barátunkat leszorítsa a képzeletbeli trónról. Rocky mesternek ugyanis szinte a lehetetlent sikerült kiviteleznie, amikor is 20 cm-ről lőhetett üres kapura, de elszúrta.

 

 

 A végére pedig, hogy ne csak a bakikról szóljon minden, egy kis Roberto Carlos gólparádé. Nehéz eldönteni, hogy melyik gólja a szebb/nagyobb. Egy biztos, nem akárki a srác!

 


Cimkék: focibakik, poén
15 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!