FN Blog / Fociblog / Történelmi tettre készül a Fradi
Nyomtatás Betűméret
Történelmi tettre készül a Fradi 2009-10-30 21:43:39
Magyarországon mindenképp, de valószínűleg világviszonylatban is egyedülálló produkció lesz...

Nos a szurkolók nyilván nem éppen ilyen formában képzelték el a „történelmi tettet”, minden bizonnyal jobban örültek volna annak, ha klubjuk azzal írja be magát a hazai futballtörténelembe, hogy a feljutás után azonnal megnyeri az első osztály küzdelmeit is. Erre már vajmi kevés esélye van az FTC-nek. Viszont másban mindenképp egyedülálló produkciót mutat be November 4.-én a fővárosi csapat. A történelmi tetthez az MLSZ „segítette” hozzá a zöld-fehéreket, konkrétan akkor amikor a klub tiltakozása ellenére elhalasztotta, majd November 4.-ére tette az FTC-Győr bajnoki összecsapást. A DVTK-FTC ligakupa meccset ugyanis szintén aznap játsszák...

Így November 4.-én 19.00-tól az FTC lesz Magyarország egyetlen olyan klubja amely elmondhatja magáról, hogy felnőtt csapata egyazon időben két hivatalos tétmérkőzést játszik. Feltehetően a világon is egyedülálló lesz ebben, bár ezt biztosra nem merem állítani, ki tudja nincs-e valami banánköztársaságnak egy hasonlóan „zseniális” „MLSZ-e”.

Mindezt, ahogyan az a XXI. században egy történelmi tettől elvárható, a tévében is kényelmesen nyomon követhetjük szerdán. A Sport Tv 18.00-tól a DVTK-FTC meccset közvetíti, míg 19.00-től az FTC-Győr indul a Duna Tv-n. A kezdési időpontokból könnyedén kikalkulálható, hogy nemcsak egyazon napon játssza a két meccsét a klub, de a DVTK elleni meccs második félideje és a Győr elleni összecsapás első játékrésze valóban egyazon időpontban is zajlik majd. Ezt már csak azzal lehetne überelni, ha legközelebb mondjuk ráadásul még ugyanazon pályán is játszanák a két meccset. Teszem azt az egyik térfélen a Diósgyőrrel, a másikon meg a Győrrel játszana a Fradi. No de nem akarok én tippeket adni az MLSZ-nek, már csak azért sem, mert a szövetség „zsenialitásából” simán kinézem, hogy előbb-utóbb maguktól is sikerül összehozniuk egy ilyent is...

 


Cimkék: magyar foci, mlsz, fradi, nb1
47 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

12. Poirot1947 2009-11-03 12:33:00
Az angolok 1 év alatt megoldották a hasonló gondokat.
Ők már ahelyszínen elkapták a videofelvételek alapján a garázdákat és gyorsított eljárással 2-3 évre bekaszlizták őket.
Rögtön elszoktak a focipályáknak még a környékéről is a garázda elemek,mert így már nem volt buli a rendzavarás.
Erőteljesebben kéne a rendőrségnek fellépni.
11. Nagy Kálmán 2009-11-02 18:54:08
A pályabezárásnál nincs nagyobb vagy rosszabb.Azt meg nem kaptak,mialatt más pályákat akár ,,nemzetsértő magatartás" miatt is bezártak.
(pl. szlovák ill. román szidás miatt).Míg ez a Fradi-táborban minden meccsen ment.És a többi csapattal ellentétben nem lett bezárva a pálya hanem mindössze 1-szer a Zte ellen megállították a játékot.
10. ftcctf 2009-11-02 18:09:27
Ugyanezek a "zemberek" mentek a Kossuth térre is, csak akkor a felcsúti focikirály vezetésével elbontották előlük a kordont. Csak így tovább, keménymag=fidesz
9. Noti 2009-11-02 16:46:16
nem bagatelizálás kérdése ez. én konkrétan erre a "Fradi úgyis sokkal kevesebbel megúsza, mint mások" elméletre írtam, hogy hülyeség. az meg tényleg az. elég csak az idei büntetéseket visszanézni. van rá lehetőség, hiszen interneten akár valamelyik hirportál archivumában, akár az mlsz oldalán könnyedén ellenőrizhető, hogy ki milyen büntetéseket kapott eddig. a Fradi általában minimum a dupláját kapja, mint más. ezeken meg nehéz vitatkozni, úgyanis ezek számszerű dolgok. ott meg nincs mit vitatni, hogy melyik a nagyobb.
8. Nagy Kálmán 2009-11-02 08:36:48
Volt már az idén zártkapus meccs, nem is egy.Meg lehet nézni miért kapták.Aztán mikor a Fradira került volna a sor akkor észbe kapott az MLSZ hogy nem ez a megoldás.
,,páran a kerítésre másztak, meg bedobtak pár petárdát"
ha pl. az a petárda amit egy beadás közben dobtak be, eltalál egy játékost aki ezáltal pl. megvakul, akkor is ezt mondanád?
Nem szabad elbagatelizálni ezt az ügyet, meg kell nézni Aczél meg Takács mit nyilatkoztak.Féltek.Pedig ugy nem lehet futballozni.Mindig meguszták, most is megfogják.
7. Noti 2009-11-01 18:58:42
na de kedves Kálmán, ne beszéljünk már hülyeségeket. :)
mert más csapatok aztán fenemód nagy büntetéseket kaptak, ennél komolyabb ügyben, nem?
hol is tart az Újpest-Vidi meccs utózönngéje? egy zártkapus meg egy milla büntetés. pedig ott azért annál egy kicsivel több történt, mint az, hogy páran a kerítésre másztak, meg bedobtak pár petárdát. :)
    1 2    Következő 6 »

Szóljon hozzá!