FN Blog / Fociblog / Itt nézd a Levszki-Lokit, magyarul!
Nyomtatás Betűméret
Itt nézd a Levszki-Lokit, magyarul! 2009-08-18 20:15:44
Megszereztük a Szent Linket, bár nagy becsben tartjuk, azért közkincsé tesszük. Szerda este a Loki Bl fellépése élőben, egyébként meg sok más meccs magyar kommentárral.

 

Sokan kérdezték, hol lehetne megnézni a Loki Bl meccsét, Digitévé hiányában. A földi sugárzású anyacsatorna ugyanis egy „zseniális” húzással nem a szerdai, a mindenképp óriási érdeklődésre számot tartó Levszki-DVSC összecsapást közvetíti, hanem a keddi Celtic-Arsenalt. Na jó, persze ez a párosítás sem tűnik éppen rossznak, tehát mindenképp érdemes lesz ma este a TV2-re kapcsolni, de azért én azt hiszem, hogy ezen a héten Magyarországon egyértelműen a Loki fellépése lesz a sláger.

Nos hát ellenállhatatlan vágyat érezvén arra, hogy utat nyissunk a kíváncsi szempároknak, belevetettük magunkat az internet dzsumbujába. Hol is lehetne végignézni ezt a slágermeccset?

Halált megvető bátorsággal beleolvastunk a Fradidrukker fórumának „Streamek, élőben a neten” című topikjába és milyen jól tettük! Mert mindjárt ott is figyelt a gyöngyszem, szinte kacsintgatott, hogy el ne kerülje az olvasgató figyelmét. Mivel elképesztően szeretjük az ilyen könnyű zsákmányt, hát le is csaptunk rá azonmód. Könnyen ment na, mit kívánhat még az ember? Mondjuk azt, hogy hasonlóan könnyen menjen a Lokinak is holnap...

Szóval akinek nincsen Digije, az használja egészséggel a lenti linket, melyen keresztül eljut a nevezett csatorna honlapjára és ingyen nézheti az adást, mindjárt a főoldalon. Arra persze nincs garancia, hogy ez így marad az idők végezetéig. Szerintem reklámfogásról van szó, néhány hétig megy így, aztán eltűnik a stream, esetleg előfizetéssel lesz elérhető. Bárhogy is lesz, egyelőre mindenki nézheti ingyen és most ez a lényeg. Szerda este 20.30-tól lehet rátapadni, hogy meglessük a bajnokunkat Bulgáriában, illetve akinek kedve van, az addig is (és reméljük utána még sokáig) kedvére csemegézhet a Digisport meccskínálatából. Ma este például, ha nem elég a TV2 nyújtotta Celtic-Arsenal selejtező, akkor bekukucskálhatunk a Sporting-Fiorentina buliba is. Holnap a Loki meccse és a 22.45-ös Bl összefoglaló után felvételről nézhetjük a Lyon-Anderlecht selejtezőt is.

És akkor a sok billentyűkoptatás után a lényeg:

 www.digisport.hu/live/

A meccs összefoglalója (valószínűleg rövidesen eltávolítatja az UEFA a youtube-ról, de addig is nézzük):

 

 

 


Cimkék: élő, világfoci, loki, bl
51 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

13. Noti 2009-08-19 22:57:44
Ja, egyelőre csak Bodnár gólja van fent a megosztókon vagy legalábbis én csak azt találtam. Gondolom hamarosan meglesz a másik két találat is.
2-1-es előnnyel indul a Loki jövő héten. Álítólag azt a meccset élőbe adja a Tv2. Remélem.
12. Noti 2009-08-19 22:05:58
Ezen is megy, bár itt is beszaggat néha. Elvileg ezt mobiltelóra találták ki:
m.digisport.hu/live/
11. Noti 2009-08-19 21:55:38
No, a link működik, igaz van, hogy akadozik. Gondolom sokan vannak az oldalukon és terhelt a szerver. Mondjuk Operaval nem tudtam megnyitni, de az Explorer megnyitja. Van, hogy nagyon beszaggat, sajnos.
Azt, hogy külföldről mennyire használható, nem tudom. Lehet, hogfy azzal gond van. Tegnap pédául jol működött a digisport oldala, többször is benéztem és jól futott a műsor.
Azzal viszont tényleg nem tudok mit kezdeni, hogy délelőtt fél tizenegykor még nem lehetett nézni a Levszki-Lokit, azért csodát ne várjatok. :)
10. Gyula 2009-08-19 21:17:59
Nem értem miért nem közvetíti a mecsset egy olyan csatorna amit országosan mindenki tud nézni Pl.:M1
9. Drukker 2009-08-19 21:04:05
Nem működik...
Ez egy átverés, ingyenreklám.Azt már tudjuk, nekünk negatív.Nem lopták be magukat a szivembe.
8. cfr01 2009-08-19 16:12:56
99%ban működő linkek:www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
    1 2 3    Következő 6 »

Szóljon hozzá!